20 augusti 2010

Omlotthoodie snart klar..

Nu är den snart klar och den blev betydligt bättre än jag hade förväntat mig. När jag skulle sy på första mudden på armen lyckades jag sy över en nål och förstöra undre kniven på Huskey. Jag är alltid så försiktig när det kommer till nålarna, men idag hade en lite rackare smugit sig emellan lagren av tyg. Tack och lov insåg jag att jag hade en extra kniv och maskinen gick skapligt efter det. Den övre kniven behöver nog också bytas, men det är inte akut.

Nu ska jag sätta i knappar, lägga den i tvätten och hoppas att den passar på min lilla Trollunge.

2 kommentarer:

 1. Vad bra att duhar fått gråta lite, det hjälper. Det hjälper iaf mig. Jag är ensån där jobbigt gråttant. Men under de enaste två åren har jag gråtit väldigt lite och sällan men just nu är det lite jobbigt. Med trött syftade jag lite mer på mentalt... Jag känner mig nog trött, trött på mig själv, på saker omkring, på ja.. trött på sånt som inte går min väg. Irriterad. Och till slut bara ledsen och besviken. Men visst, det löser sig, bara man får lite tid på sig att sålla, prata och andas lite.

  Jag har tyvärr inte fb, det är bara min man som har det, tog bort min för ett tag sedan. Och jag kommer nog inte skaffa en ny heller, jag nöjer mig med att använda mig av min mans. Men den känns lite fel att "prata" på... Jag är mest inne på hans för att titta på andras bilder osv.

  Men just det, trött för att man har sovbrist.. Nej. Jag borde också vara trött. Men det kanske är så att det sätter sig påpsyket istället, jag vet inte. Vad tror du?

  SvaraRadera
 2. Precis exakt sådär känner jag också! Som du skriver. Jag blir så frustrerad över dessa känslor och de slår omkull mig också, hatar när jag hamnar i dessa svackor. Min man får nog genomlida en hel del när jag är som jag är, samtidigt är det honom jag vill beskylla... Jag får verkligen ingen rätsida på saker och ting. Ser bara fel och hittar bara fel i allt. Det tar kol på mig.

  Jag måste gå och sova nu, sluta känna så mkt.

  Jag kan också ha svårt att sova, särskilt nu. Men det beror nog mkt på att jag ocksåbehöver min ensamma tid.

  Men den här vakna tiden på kvällen kanske man behöver, till s k egentid... Jag kan känna att om barnen är uppe med mig och vi lägger oss tillsammans,då får jag inget över för mig själv. Det skulle jag inte orka. Så är det just nu när vi har en nyfödd men förhoppningsvis får vi rutin på henne snart också.

  Söt hoodie du sytt! Va du är duktig!

  SvaraRadera